dissabte, 18 de març del 2023

Presentem La Tercera Part del Relat de Ficció 'Tor Mountain Virtual Experience: Arrenca el Projecte'

Benvinguts sigueu una vegada més al bloc, seguidors del misteri.

 


 
S'ha fet esperar, però per fi publiquem la tercera part de la saga dels relats de ficció que ja ha marcat una franquícia a la 'Biblioteca dels Relats de Ficció a Tor'. Es tracta, com ja sabeu, de 'Tor Mountain Virtual Experience: Arrenca el Projecte'. La història s'allarga i mirem de distribuir-la en vàries entregues, i amb aquesta tercera part cal dir que no s'acaba pas la trama. 
En aquest aspecte, la història pren un rumb inesperat i potser sorprenent, doncs els nostres protagonistes són testimonis de quelcom que els enfronta en certa manera amb l'arrendatari de la muntanya privada més gran i misteriosa del Pirineu, i que els desvia momentàniament del projecte de la realitat virtual per salvar la seva copropietat de l'embargament.
Però no farem més "spoilers" i us recomanem que llegiu el relat, tot desitjant que en passeu una bona estona de lectura fictícia.
 
Ens plau presentar-vos…
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encetem Nou Relat: Un Antic Petit País al Bell Mig del Paradís (1a Part)

Publiquem la primera part d'un nou relat de ficció protagonitzat per Sansa, on coneixerem els orígens del Principat de Tor, o 'Princ...